Fie ca vrei sa cumperi tablouri canvas, fie ca te gandesti sa alegi alte tipuri de tablouri pe care sa le utilizezi in casa, in ghidul acesta, iti vom explica modul in care poti utiliza corect tablourile.

Cauti cele mai interesante tablouri living pe care sa le utilizezi in casa? Sau vrei tablouri pentru dormitor? Pentru toate, ai mai jos cele mai importante sfaturi care sa te ajute.

Un decor interesant sun tablouri cu licheni

Gama de tablouri cu licheni este acum foarte variata si vei reusi cu siguranta sa obtii cele mai bune rezultate cu ajutorul lor, daca vrei pentru interiorul tau culoare, rafinament si un colt de natura, de care sa te bucuri.

Lichenii sunt acum la moda si daca esti in cautarea unor tablouri moderne, cu siguranta vei reusi sa obtii efectul dorit cu ajutorul lor.

Tablouri pictate pentru un aspect clasic

Cu ajutorul tablourilor pictate, vei reusi cu siguranta sa obtii cea mai buna experienta, daca vrei sa mergi pe clasic. Gama de tablouri pictate este variata si poti alege atat variantele originale, care sunt scumpe, cat si reproduceri, sau tablouri pictate de artisti nu foarte scumpi.

Aceste variante sunt ideale inclusiv pentru a fi puse ca tablouri dormitor, fiind cele care aduc o doza de calmitate si liniste in aceasta incapere.

Decoruri asimetrice cu tablouri false

Stiai ca exista si tablouri false? Daca ne gandim la tablou ca la o pictura pe panza, atunci gama de tablouri canvas poate fi numita si tablou fals, din motive evidente.

Cu aceste tablouri poti crea atat decoruri clasice, cat si decoruri asimetrice, daca le asezi in forme diferite si le pui asimetric pe pereti. Poti sa le pui oblic de exemplu sau poti crea diverse forme cu ajutorul lor.

Tablouri cu sclipici pentru o doza de veselie in interior

Poti folosi si tablouri cu sclipici pentru o doza buna de veselie in interior si pentru un vibe mai bun. Recomandarea noastra este sa alegi doza potrivita de sclipici, astfel incat sa nu exagerezi si sa duci totul intr-o nota kitsch.

De asemenea, iti recomandam sa nu combini extrem de multe nuante de sclipici pentru ca riscul ca tablourile sa nu iasa bine este destul de mare.

Tablouri abstracte pentru orice incapere

Indiferent daca vrei tablouri abstracte pentru dormitor, living sau urmeaza sa le pui ca tablouri bucatarie, vei gasi cu siguranta cea mai buna varianta pentru fiecare incapere.

Astfel, vei putea obtine mai usor efectele dorite in bucataria ta. Recomandarea noastra este sa te asiguri de fiecare data ca tablourile pe care le cumperi respecta stilul casei in care sunt montate.

Poti alege rame tablouri care sa te ajute sa integrezi mai bine tablourile tale in casa si de asemenea, atunci cand cumperi tablouri de vis nu uita si de modul in care lumina va cadea pe ele.

Vei fi surprins, dar de foarte multe ori, lumina este cea care schimba cu mult perceptia asupra tablourilor si le fac sa arate mai bine sau nu.

{{clean2}}
{{clean3}}

4 thoughts on “Sfaturi utile pentru amplasarea corecta a tablourilor

  1. Felicitari autorului pentru efortul depus in realizarea acestui articol! Sper ca mesajul transmis sa sensibilizeze cat mai multe persoane si sa contribuie la schimbarea obiceiurilor noastre in favoarea unui mediu mai curat.

  2. Ma bucur ca am avut ocazia sa citesc acest articol pentru ca mi-a deschis ochii asupra unor aspecte pe care nu le luasem in considerare pana acum. Este important sa fim informati si sa ne implicam activ in protectia mediului.

  3. Sunt de acord cu ideile expuse in articol si consider ca este important sa constientizam impactul pe care il au deciziile noastre asupra mediului inconjurator. Trebuie sa fim responsabili si sa actionam in consecinta.

  4. Articolul este foarte interesant si informativ, oferind o perspectiva ampla asupra subiectului abordat. Mi-a placut modul in care autorul a argumentat fiecare punct de vedere prezentat.

Comments are closed.