10 semne ca prietenul tau s-a indragostit de tine

Ne place sa credem ca ne intelegem destul de bine prietenii. In majoritatea cazurilor, acest lucru este adevarat. Dar cum ramane cu acele sentimente de iubire care incep sa iasa la iveala? In acest caz, lucrurile se complica.
Se poate sa va fi gandit, intr-un moment sau altul, ca un prieten ar putea sa se gandeasca la voi intr-un mod mai serios. Sentimentele pot fi greu de decodat daca nu aveti simtul observatiei si al intuitiei bine dezvoltat.

Acest lucru este adevarat in special daca aveti o relatie apropiata (vorbim de piretenii cei mai buni) cu o persoana, deoarece comportamentele care ar putea semnaliza iubirea sau infatuatia ar putea fi normale si acceptate in relatia voastra.

Pentru a descifra sentimentele unui prieten, este necesar sa observati modul in care se comporta atunci cand sunt in preajma voastra. Din nou, este mai greu decat suna.

Unele persoane au o abilitate formidabila in asi masca emotiile, oferind foarte putine indicii pentru orice aspect neobisnuit al unei relatii de prietenie.

Acestea fiind spuse, exista metode prin care puteti afla daca un prieten/a va place, sau chiar este indragostit/a de voi.

Iata 10  astfel de semne ce arata ca amicul/amica voastra este indragostit/a de voi:

1. Au foarte mare grija la aspectul fizic atunci cand sunt in preajma voastra

Una dintre cele mai evidente cai prin care sa va dati seama daca prietenul/prietena voastra va place este daca observati o meticulozitate subita in ceea ce priveste aspectul lor. Asta este in special adevarat daca stiu ca o sa mergeti undeva impreuna, depunand eforturi exagerate pentru a arata cat mai bine.

2. Va privesc mereu

Daca observati ca dintr-o data amicul/amica voastra se holbeaza la voi, s-ar putea ca acesta sa fie un semn ca se simt atrasi de voi. Un semn sigur este daca fac acest lucru chiar si atunci cand se afla mai multa lume in jurul vostru. S-ar putea sa lase privirea in jos sau se uite in alta parte daca le prindeti privirea.

3. Va „evita” in public

Citeste continuarea articolului aici: 10 semne ca prietenul tau s-a indragostit de tine

Articole similare

Ultimele publicatii